mommy yang ingin tahu

baby umr almost 4 bln... tp kadang tdo smpai 4/5 jam baru lapar dan nak nyusu.. tp kalau dah nyusu melekap sampai 10-15 mnt.. baby menyusu badan.. tnya ibu2 lain diaorg ckp normal aje. sbb sesetgh bby girl mmg x kuat nyusu.. tp mommies.. sy cma risau perut bby x slsa je kalau trlbih jam nak mnyusu.. Adakah itu normal mommies? #ingintahu #terimakasih

2 Các câu trả lời

ank sy nk masuk 8 bln..Makin kuat mnyusu time mlm..byk kali bngun dgn lame plak isap😓..ikut siang dh 4 kali mkn bubur

Normal sis.. kalau sis kawal pemakanan InsyaAllah takada kesan ke baby.. blh sapu minyak telon selepas mandi