Trismester 2

Baru je check up semalam ..docter baru tnye..alahan dah kurang ke.. baru je kurg muntah2... Tbe2 start mlm td.. smpai harini..asyik muntah je . Hahaha..xleh di seru rupenye.. trus dtg balik.. baru je nk selera mkn😅

4 Các câu trả lời

yeee jangan diseru. haha, saya alah teruk masa puasa pkp. beberapa hari sebelum raya, saya dok cakap dekat husb, tak best lah raya kalini, saya takboleh makan macam2. suami cakap, berdoa, minta ada selera mummy nak makan sedap2. dapat sehari pun takpe lah. tiberrrr first, 2nd, 3rd raya betul2 berselera 😂 sampai tak ingat dunia, siap nak celebrate tau alah dah takde. malam 3rd raya, ia kembali..... kelakar kalau ingat balik, kenangan saya.

2y trước

siannya, sabar ya mommy. kuat tau!

Betul...sy takut btl nk sebut² alahan ni.. perkara yg paling xnk dilalui 😂

2y trước

jgn disibut🤭.. hahah.. xpsl psl sambung lg😅

haha pandai ya alahan ni mcm chipsmore jap ada jap takda😂

haah sis. samalah saya dulu pon macam tu 😅

2y trước

yeke..hahaha..