alahan pening

Ada x mommy2 pernah kne alahan atau pening stiap petang smpai mlm.. Pefang je mula xde selera mkn .rse pening2 nk muntah

11 Các câu trả lời

Sama lah.. Saya alahan sebulan lebih jer.. Pening dan muntah2.. Dapat telan buah2an jer.. Nasi blh mkn 2 3 suap jer.. Rasa nak menangis tak dapat makan... Hehehe.. Nikmat allah bg tuk baby yg kedua dapat alahan.. Yg sulung tak ada alahan langsung

Haha sy sekarang tgh mngalami sehari mmg mabuk je... Nk muntah ngan pening..skarang da start xleh bau yg wangi.. Suma busuk😂.. Ubat die tido je... Tp bila bngun start blik pening ngan loya.. Mkn ubat tahan muntah pun xjalan da...

5y trước

Sy jenis kalo mabuk semua minyak xjalan.. Lg nk muntah tmbah mual...

Sy nya morning sickness tu jd evening sickness hehehe...sbb mabuk.bila menjelang ptg smp ke malam...pg2 sy ok n xde mual langsung...msk kol3 start la pening, mual, lemah badan sume complete..😂😂

🙋 masa pregnnt ank 2nd dlu start pkl 4 lbih camtu mula la pening loya muntah semua ada smpai mlm pkl 10 lbih camtu br ok ckit..time lain aktif elok je 😂😂

Normal pagi siang mlm sakit kepala mual nk muntah lepas tu pengsan... .😂 bulan pertama smpai 5 bulan . smpai org kata saya ni manja sngt... Hahahahahaks jeles ler tu

5y trước

Org tak rasa apa kita rasa sis..boleh la ckp macam2..

Saya alahan dr pg sampai ke mlm..semua ubat husband saya beli kt farmasi.veloxin,maxalon,gaviscon.....swmua x jalan.sabar jer....

Saya awal mengandung kena morning sicknes smpai ke mlm mkn apa pun x bleh minum pun sama pening kepala pun ada jgk..terbaring je...

Sy biasa siang hari alahan kurang selera makan. Bila mlm je start mual2 pening2. Pstuu mula laa lapar😅

Saya dari start preggy smpai lah skrang 15minggu masih tk ada apa2 alahan.. Alhamdulillah

.. ok lgi ko sis, pening tiap ptg smpai mlam je.. bukan mcm sy alahan satu hari..

5y trước

Lama tu kak..smoga sgla urusn akk dipermudhkn