Sakit kepalaa

Baru 15weeks. Normal ke kerap skit kepala? Tpi before this ada migrain.

4 Các câu trả lời

Aha baru je bace artikel psl ni smlm..aah kerap sakit kepala tengah2 2nd trimester ni.. dr 15weeks smpai skg nk masuk 17weeks pn tiap2 pagi sakit kepala.. lg2 jerebu ni rasa nk demam selsema pulak.. lg sakit kepala.. kalau teruk sgt pg2 sy mkn panadol 2 biji and make sure air minum byk.. if tgh hari sikit pn x hilang jugak sapu minyak angin je le.. kurang sikit rasa sakit kepala n loya tu..

5y trước

Panadol ubat paling safe. Dan tak ganggu baby. Tu je yg boleh makan. Sama ada panadol luar atau panadol biasa beli kt farmasi boleh je.

Tiap org berbeza. Bdn tk sama. Kalau sis buat cek up, doktor tak ada tanya ker. Kalau saya, tiap kali jumpa doktor, doktor akan tanya ada pening, susah nafas, tido bagus, selera ok.

5y trước

@shakira, ya. Lagi 1 nak tau ubat yg dibagi utk kawal tekanan darah tggi ok atau tak.

Saya pon kerap sakit kpla. Skrg 12weeks pregnant. P jumpa doctor dan bgtaw yg kita dok pregnant. Doc bg ubat,just minum jika perlu sahaja. Alhamdulillah okay.

5y trước

Ubt apa doc bgi?

Tnye dokter