Kerap migrain dan sakit kepala

Kerap Sakit kepala dan migrain dari awal kehamilan smpai minggu ke 14 normal ke? Taktahan sampai kena makan panadol, boleh affect kandungan tak?

1 Trả lời

Panadol ke paracetamol? Sebab panadol ada banyak jenis. Kalau paracetamol dari priskripsi Dr, itu ubat tahan sakit yang selamat untuk ibu mengandung. Cuma, makan hanya bila perlu sahaja ye. Kalau tak tahan sangat boleh makan tapi jangan amalkan/terlalu bergantung pada ubat sebab baby baru 14w masih dalam proses pembentukan😊

6mo trước

Sama sya pun tak tahan