kerap kencing

baru 10week, first preggy.. orang kata biasanya perut dah besar baru kerap rasa nk kencing, orang tua kata mesti baby tu rambut dia lebat.. tapi normal ke kandungan awl lg dah kerap rasa nak terkencing selalu??

14 Các câu trả lời

Awal kandungan pon rahim dh mula berkembang.. pundi kencing dh mula terkepit sikit2.. mmg normal kerap kencing.. kalau dh hujung2 nnti bkn stkt kerap kencing, kadang tk bleh tahan pon, kencing dlm slua je hehe

sy pula dri trimester pertama smpai skrg 2nd trimester kerap sgt kencing.tahan pn x boleh sbb kadang pundi kencing jadi sakit, asyik kena tekan2 sja 😂

Normal lh.. Dlu time sye belum tahu yg sye preggy sye selalu mmbuang.. Smpai ad yg tego.. "Preggy ke? " .. Check upt.. Ye preggy 8week

Normal sis pada awal² kehamilan, nanti masuk second trimester kurang sikit then masuk third trimester jadi balik 😅😅

Normal.. Tp sy wkt masuk awal trimester kedua kurang sikit. Dah nak masuk trimester 3 ni kerap pula.. 😅

ye normal tak kira trimester ke berapa memang akan kerap rasa nak kencing

Normal sis kite geng,sy smpai skrg kerap kencing 11 week..

Normal.. Rasa mcm nak pakai pampers je.. Hahaha

thankyou mummyy2 semua for the info😘

Normal sis.. Nanti lama2 kurang la tu