Pregnant 37weeks

Tak pasti contraction palsu or betul ii . Sekarng 37weeks , sakit bawah perut tu kerap dah hilang datang . Dah tanya nurse , dia cuma cakap kepala baby dah turun bawah sebab tu skit bahagian tu . Kencing pun kerap , rasa nak tidur dalam toilet je .Keluar sikit ii . Kencing pun rasa sakit sikiy, tapi nurse cakap saya punya air kencing okay . Nak tahu je , sebab sekarang baby gerak and mengeras kerap sangat . Kenapa ye ? #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

normal lah tu bila dah sarat.. sakit2 yg kita rasa skrg ni sebagai persediaan untuk rasa contraction yg betul2 masa nak melahirkan nanti... kalau sakit tu makin kerap, jangan tunggu2 terus je pergi ke hospital..

sama cm Sya Klau tido tu nk bgun sbb kncing dia punya sakit Allah je tau rasa nk tahan je air kencing tpi xleh than kncing bhya so nk xnk kena kncing gak😫

tu palsu ja sis...baby nak masuk laluan mmg mcm tu...normal...tapi bila dah sakit sgt pegi hospital jgn tggu...dan jarak sakit sekitar 5minit²