Barang Baby

Barang hospital utk baby bawa masuk ke labour room bagi hospital kerajaan, saya perlu bawa tuala baby ke atau tak? Saya tanya kawan ramai yg kata bawa tuala kecil // hospital guna diaorg punya sahaja. Mana yg perlu ya?

2 Các câu trả lời

Tak perlu bawa towel baby pun sis sebab baby tak mandi pun dekat hospital , incase sediakan towel yang kecik lap muka tu je untuk sis guna kalau nak lap muka baby 😃

1y trước

Dkt hpp tak sis masa lepas bersalin tu je kemudian x de dah

tak perlu. sy xbawak pon. kalau nurse mandi kan baby lap pakai bedung hospital ja. then nk balut baby semula ambik yang barut