Hai ibu² kandungan ibu dah berapa bulan bru ibu shopping brg bby yer?

2 Các câu trả lời

Start masuk bulan ke6 Sy plan nak start membeli brg2 mcm pakaian2 harian, kain2, botol susu dulu ke mcm tu. Car seat, stroller apa smua tgu nak dekat Atau after dah bersalin ke. Sbb musim2 covid ni mcm tak berjalan sgt je. Dah bersalin la boleh guna sbg alasan xnak gi mana2. Biar org ja mai tgk kita, tu pun takut kan, taktau dri mana org dtg.