Bersalin 36 minggu

Bahaya ke kalau baby lahir sebelum 40 minggu? Boleh jadi premature tak?

17 Các câu trả lời

Sy bersalin 36 minggu 3 hari sis.. semua okay je bby pun alhamdulillah sihat. Berat stabil..

kalau x salah saya.. kalau bwh 36weeks. baru kira premature.. maaf kalau sy salah info..

34-36 Premature ( tahap 3) 37 keatas dah okey dah, perkembangan baby dah matang

anak no.3 bersalin 36week 3hr okey jee..jgn 36week kebwh br premature

Doctor ckp start 36 minggu dah boleh bersalin sebab baby dah matang

36w keatas dah kira matang