agak agak

mommies..jom kongsi date lahir baby..ada tak mommies kat sini pernah bersalin premature,lepas tu pregnant lagi bersalin cukup bulan 36w keatas ke atau premature lagi..mcm sy anak sebelum ni premature 34w..takot juga kalau terberanak awal mcm sebelum ni

1 Trả lời

sy pnh ada pnglmn lahirkn ank prem pd 34minggu..ttg hamil lg skali selepas bersalin..msih blum preggy lg...ank br umo 15bulan sdg fokus pd penyusuan ank..target nk susukan dia smpai umo 2 tahun..in shaa Allah... cuma doc pnh nshtkn sy dlu jika pnh brsalin czer blh try pregnant lg skali tuk rncng ank kedua apabila ank sudah berusia 1tahun 8bulan... doc kata tu pling ok tuk ada ank dan merancng tuk ada ank lg... tp ada kata depend pd rzki..jika.hamil awal sblm ank usia 2 tahun..pape pn depend pd kondisi bdn kita mcmne..mcm sy sbb sy tw kondisi bdn sy xbpe nk stabil jd sy kena merancng btl2 make sure bdn sy ok btl2 sht tuk pregnant lg skali..supaya x de mslh kesihatan pd dri sy pd ms akn dtg