Bayi cirit birit

Anak saya 10 bulan, hari ni dah 6 Kali membuang, najis hijau berlendir Dan cair.. tadi tiba² ada darah sekali.. warna hijau pulak sangat pelik.. bawak ke klinik Dr hanya bagi ubat cirit birit, tapi anak Masih berak².. saya dah stop bagi makan solid and sebarang sayur ,hanya susu badan je..tapi Masih sakit perut.. buntu nak buat apa, kesian dia menangis tahan sakit 😢 #firsttimemom #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

Bawa pergi hospital awak. Bahagian pediatric. Semoga baby cepat sembuh 🌹