Bayi cirit birit lebih dari 10 kali sehari

bayi cirit birit dah masuk 3 hari tapi masih blm ok. dah jumpa dr dan makan ubat.. Najis ada merah darah juga

Bayi cirit birit lebih dari 10 kali sehari
2 Các câu trả lời

Baby sy pernah cirit birit hampir 20kali dlm sehari masa usia 4bulan. Sy bawa pergi emergency & baby kena warded. Pergilah emergency, minta warded, nti kt ward ada doctor & nurse selalu pantau. Takut baby dehydrated badan kurang air lg bahaya

anak sy skrg jd mcmana, momy tau x sbb ape

1y trước

Hi sis, anak awak dah okay tk? Berapa lama ya dia cirit birit? Macam mana awak buat? Sebab anak saya skrg mcm ni