minta cadangan. .

Baby yang akan bakal lahir ni ,rasa nk bf sepenuhnya, masalahnya dlu anak pertama dn kedua susu badan agak sikit smpi trpaksa bagi susu formula. .sy ada trbaca kt fb pasal bmom milk boster. . Siapa yg pernah makan tu dn apa kesan nya,yg ada pengalaman makan tu,

1 Trả lời

Saya pernah try makan lactation cookies dulu. Tapi macam takde kesan pun. Yg berhasil tu bila saya minum horlicks. And makan nasi dengan sayur lobak putih. Memang meriah susu, alhamdulillah.