Baby duduk

Baby umur bape bulan bru boleh duduk? Sebab baby saya 4 bulan lorat nak duduk lak.😅 tak bagi duduk menangis dpt duduk baru diam.#firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

samaaa. anakkk kita start dari 4m dah meragam nak duduk. skrg dah 5m sengih je orang bagi dia duduk hahaa. tapi tengok keadaan. mummy kena support dia jugak tu. sebab saya pernah terlepas pandang dia nak jatuh ke tepi nasib sempat sambut. anak first jugak ni hihi

6 bln duduk kene support.. 9 bulan bru boleh duduk sepenuhnya