Baby sgt sgt kuat menangis

Baby sy sgt2 kuat ngis . Boleh dikatakan everything pun dia ngis . Sgt menguji kesihatan mental sy .

5 Các câu trả lời

sama dgn kta sis.. baby sy pun bru dua bulan lbih ... nangis sja.. Smpai 1 rumah terbangun. kdg subuh baru dia terlelap...tpi jgn kalah sis.. nangis ada la normal cara baby berkomunikasi dgn kta. cuba cek Pampers pasti kn dia slesa slalu.. jam susu kn dia. jam tdur pastikan cukup.. spya baby x overtired.. atau perutnya kembung ke..😊

1y trước

thank you for the positive words mom 🙂 bila sy rasa mcm frustrated sgt , sy slalu ingtkn diri sy normal utk baby ngis tp tulah sometimes mmg tekanan juga kan 😅 pampersnya semua dah check mom , susu pun suda 😅 baby sy susah self soothe . bg puting pun dia x brapa nak . and kalau perut dia kembung mmg sy bg gripe water terus .

pengalaman sy..bb sgt suke mnngis smpai umo nk masuk 5 bln..dukung nngs..letak nngs..main nngs..segalanya serba x kne.dah jumpe doc n ikhtiar ustaz xde prob..tp mmg peel nya camtu.tido xsmpai sejam siang..mlm plak jap tido jap bgn..mmg main ngn mental..cume terus bersabar dn sabar.skarang dah besar

1y trước

😭😭 sgt2 mguji mental sy . smpai sy tfkir like I'm a bad mom

sma cm sy lalui sblom nie... baby syik nagis je nagis lak sampai ilang suara...kdg2 nga sy skli trut nagis sbb tgk ank cm tu kn... tp skg alhamdulilah baby sy dh 3 bulan... nagis nye ilang nga sdri..

Sama dgn baby sy skrg🥺 mental emosi kena kuat sgt. Tp sy tk kuat tgk dia nangis mcm tu 🥲 sy dh buntu tk tahu nk bt mcm mna lgi. Dhla sy pjj dgn suami. Struggle sgt 😭

Sis, boleh cuba tengok teknik cuddle cure di facebook/instagram @babylanguage.

1y trước

ok sis thank you 🙂