Baby 35 hari

Baby sy hari ni 35 hari.. minum susu fm + susu ibu... normal ke baby x berak 1 hari ni?

104 Các câu trả lời

kne check balik susu fm tu sesuai tak dgn bayi sbb tak smue susu fm sesuai dgh baby. klau baby tk brpe nk berak try cuba fm lain

x normal kot .. selagi bfeed biasanya berak walaupun sikitkn...sbb sy pun bg susu campur skrg ni..sbb bb dlm proses kuning

normal ke ? kalau susu fm tu sesuai baby tak akan sembelit . baby akan berak mcm biase je . mummy kena cek semula ye

normal,baby saya usia 34 hari 2 hari x berak pagi ni dia berak keluar semua najis dia. kena sentiasa urut perut dia

anak saya berak selang sehari juga. tp sekali byk. but kencing kerap, kentut pun kerap. saya bg fm similac inte -p

Normal. Tp akak saya bagitau bancuhan susu jgn terlalu pekat. Sukatan biasa 2 sudu 60ml kan.. awak jadikan 90ml

Hai mummy nk tnye baby 1 bulan mnum susu fm dngar bunyi kahak nurse ckp kahak susu bhya x mummy2 please respon

baby sy dr umur 7hari dh fully fm. normally klu mnum susu fm berak sehari atau 2hari. lbh dr tu akan sembelit

Tak sure normal ke tak sis. Anak sy sebulan. fm & bf sbb susu badan tak byk sgt. Berak dalam 3-4 kali sehari

doktor kata normal dan banyakkan buat tummy time , so perut dia akan tertekan sikit boleh elak kembung jugak