Baby tak berak minum susu ibu

Sebelum ni.. Strt dri lahir, sy campur susu badan n FM..baby dh sebulan. Sehari dua ni sy dh fully bagi susu badan sahaja dan baby belum berak lagi sejak bagi fully susu badan.. Tapi baby ad kentut saja.. Normal kah? #pleasehelp #firstbaby

1 Trả lời

Normal. selagi baby aktif, ceria dan ada kentut. susu badan mudah hadam. particle halus, dan tidka membuang utk tenpoh seminggu masih normal ya Puan. 😊 saya juga menyusukan anak.

2y trước

🥰😘🤲🏻