Baby 35 hari

Baby sy hari ni 35 hari.. minum susu fm + susu ibu... normal ke baby x berak 1 hari ni?

104 Các câu trả lời

Xnormal sbb fm kalu full bf normal je cuba urt tapak kaki n urt pert i love u ank sy 4x berak susu cmpur

kalau boleh biarlah baby membuang tiap ari..rajin buat urutan di perut baby slps mandi utk elak sembelit

Anak saya hari ni 30hari minum susu fm+susu badan skli.. mula2 berak sehari 2 kali skrang 3-4 kali jgak

Normal. Bayi saya hari tu hari ke 4 baru berak. Campur jugak bf dengan fm. Alhamdulillah okay ja.

Ikut pada fm.. tgo bby berak nnt ok ke x najis dia.. kadang bby x berak sbb x ngam dgn susu fm..

Anak saya susu fm sepenuhnya..sekarang berusia 1 bulan 3 hari...berapa kerap perlu berak 1 hari

Anak saya sekarang 30 hari mnm susu formula dan bf kadang 3 4 hari baru berak...normal ke...?

Saya pun bf + s26 formula milk tapi baby everyday berak, mungkin fm awak tak sesuai dgn baby

nak tanya bby sy berak warna hijau pekat Knp ya? adakah sebab susu fm? dia berak 2 HR skli

Normal lagi. Mak saudara ada tanya doktor, kalau dkt seminggu tak berak itu tak normal