Baby 2bulan

Baby sy 2bulan lebih . Knapa eh dia dah kurang minum susu . Bila mlm tdo kdg sampai 4j 5j . Gerak bgi minum susu pun dia tknak lngsung . 1oz pun dia luah je .Takot berat dia tak naik nnty timbang 3bulan 😔

3 Các câu trả lời

Sama sis anak saya 2bulan 15hari pun macam tu. Skrg tknk susu kadang tu 2-3jam minum 1onz je even siang 😭 tktahu nak buat macam mana. Anak sis dah okay ke?

11mo trước

Hi sis, haritu anak saya dah okay tauuu. Lepastu 3hari ni jadi balik. Anak awak dah okay terus ke or sama macam saya? Dah buntu dah 😭