Baby 2bulan

Baby sy 2bulan lebih . Knapa eh dia dah kurang minum susu . Bila mlm tdo kdg sampai 4j 5j . Gerak bgi minum susu pun dia tknak lngsung . 1oz pun dia luah je .Takot berat dia tak naik nnty timbang 3bulan 😔

3 Các câu trả lời

Baby sy pun 2 bulan lebih , yang part malam tido 4j tu pun sama dengan baby sy tapi sy dah tanya doktor dia cakap normal. Tapi kalau sampai 5j tido malam tu kena bagi susu juga minum sis sebab susu masih keperluan dorang risau dorang dehydrated. Ini doktor yang nasihat kat saya time sy bawa check up baby 2 bulan haritu.

11mo trước

Alhamdulillah anak dah ok balek . Haritu je mcmtu sehari dua . Mungkin sbb lepas cucuk 2bulan tu kot dia mcm demam tak brapa sehat sikit

biasa la tu sis..anak ni die ada mood2 die..awal2 ni kita tak boleh jangka sbb baby baru nk biasakan dgn dunia dia..nanti masuk 6 bulan ke atas insyaallah baby sis mesti cergas dan boleh tahu bila waktu sesuai die perlu minum

11mo trước

Trima kasih sis . Dia dah ok . Jdi mcmtu sbb lepas cucuk 2bulan haritu . Mungkin dia tk brapa sehat dia kurang selera mkn la kot huhu

Sama sis anak saya 2bulan 15hari pun macam tu. Skrg tknk susu kadang tu 2-3jam minum 1onz je even siang 😭 tktahu nak buat macam mana. Anak sis dah okay ke?

11mo trước

Hi sis, haritu anak saya dah okay tauuu. Lepastu 3hari ni jadi balik. Anak awak dah okay terus ke or sama macam saya? Dah buntu dah 😭