baby berhingus

my baby sejak lahir ,skrg 2 bln lebih..ada hingus,mau hisap tp xdpt sbp jd thi idung xda keluar..ada petua ka mamy2 semua..

1 Trả lời

pastikan betul2 hingus atau lendir di tekak..? kalau tidak berhingus tolong jgn sedut ye.. takut boleh berdarah.. sebab baby semuanya masih lembut.. dan kalau baby tidur atau minum susu da bunyi "krohh" ..itu kebanyakkan lendir air ketumban yang tertinggal sedikit.. sebab baby saya pon pernah terjadi.. ia akan hilang sendiri lepas 3-4bulan.. dan atau pergi ke doc dia akan jolok mulut bby untuk keluarkan nye..

5y trước

ouh.. kalau macam tu lendir di kerongkong baby.. kebanyakkan baby akan ada lendir ni.. dan ada juga tiada.. lendir tu cepat hilang kalau baby selalu muntah susu.. dan boleh tngok muntah susu tu ada lendir.. atau lendir boleh keluar melalui najis..