Baby demam

Baby saya 6 bulan 18 hari, demam dh 3 hari berturut, dh bwak pergi klinik dh tapi doktor ckp demam biasa jer.. tengok suhu makin naik klau saya tuam dengan air asam jawa mmg dia turun tapi lps 15 menit naik balik(cool fever dh pkai satu kotak dah).. aduu cemana ni mommies tolong bagi tips atau patut ke saya hantar kecemasan terus?? #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Baby demam
19 Các câu trả lời

mcm ank sy mak sy jerlum dengan air rendaman bunga raya putih sekejap je kebah.. kalau air asam jawa.. dia kebah tpi akn panas balik.... bunga raya putih jiran yg bagi dia ckp baik utk demam .

2y trước

sy buat cmni jugak kt ank2 sy.alhamdulillah sekejapnya demam kebah