Mamy2 yg anak bulan november 2023 ok tak tu?

Baby kite ni dari lahir smpai 3 bulan mmg nakk sekilo2 setiap bulan. Tp masuk 3 bulan slow dah naik berat🤣 Ni checkup 5 bulan YaAllah naik 100g je ye😣 tp smua normal bmi tinggi berat smua dlam range normal lagi. Alahai 🤣 Takpe la nxt month baby 6 bulan blh start mkan dah harapnya naik la berat tu nnt. Newborn - 2.97kg 1 bulan - 4.4kg 2 bulan - 5.3kg 3 bulan - 5.95kg 4 bulan - 6.4kg 5 bulan - 6.5kg Baby full direct breastfeed je. Siang mmg tak tido sngat and active je golek2. Malam je tido lena.

Mamy2 yg anak bulan november 2023 ok tak tu?
9 Các câu trả lời

kasila aunty sikit rambut tu . lebat betchul . rambut aunty tinggal nak botak je ni 😂