Susu badan

Baby dah sebulan, susu badan sy masih sikit. 1/2 oz je. Dah mcm2 ambil milkbooster. 🥲. Saja nak luah, sedih. Kadang sy bagi je baby susu fm.

19 Các câu trả lời

Tak salah pon bagi susu fm. Janji anak kita diam itu pin dah cukup. Buat apa anak nangis tak cukup susu. Kita yang nanti susah hati dan lagi stress.

bole try sarapan , minum air Horlick .. Sy bersalin anak first .. Hari ke 6 Sy da dpt 8 oz .. 1 breast 1 oz .. bole try sis ..

ini milkbooster saya ye 1. makan biskut lactation. biskut oat. 2. durian u boleh cuba power pumping juge

sama sis. saya baru masuk 1 bulan. susu mmg ngam2 utk dia bf je. kalau nk buat stock utk keje tk dpt.

Awak Cuba tgok kakak susu or kak dee punya penerangan... Clear n puas hati..

bykkn minum air, n makan sayuran hijau2 mcm sawi InshaAllah meriah susu bdn

Beli ubat tambah air susu di farmasi . Sgt berkesan ☺️

12mo trước

apa nama sis?

cari kurma cina n rebus,resepi bole google..

baby sy 3 bulan.. samala sy pn cmtu...