milkbooster

Hi mummy mcm mana cara nk bnyakkan susu badan.. sy dah bgi baby mngepeng setiap masa nk rangsang susu.. tpi sy bkerjaya.. lagi sebulan nk start pam..tpi bila pam 30 minit hanya 1oz saja dpt..skrg ni sy bgi baby bf + fm..mohon tips atau milkbooster yg oke.. sy dah try air longan , sup lobak putih ,dup sawi.. minum susu ..air putih dah mnum bnyak..dan dah try milkbooster mamom tu..tpi still sama.. bantu saya.. ?

1 Trả lời

try air halba sis. yg ni saya amal semasa pantang lagi, serasi jugak dgn saya,lepas minum kejap je dah rasa penuh breast. lagi satu roti jagung / jagung rebus sebagai milkbooster.

5y trước

roti jagung dgn jagung tu saya mkn lps habis pantang..