Susu Badan

Susu badan saya tak bertambah, saya try pump dah 2 minggu lebih bersalin susu badan still 1 oz jea, saya top up FM atas saranan Dr. ada cara tak nak bagi susu banyak? Sedih rasa tak dapat full BF

2 Các câu trả lời

Cuba minum horlicks lebih sikit..sy pun awal2 mcm tu..lepas minum 3 cawan horlicks terus bengkak susu keesokkan hari

kerap kn pump/df. 2jam sekali. even tgh mlm pon kne buat jugak 2jam sekali. mkn byk2, minum byk2.

1y trước

True.. bagi df/pump every 2 hours, and minum air banyak