SUSAH TIDUR

Ada x mommy yg mlm ssh nak tidur?😅sy dah nak dkt msuk trim ke3 tiap mlm mmg ssh tdur, jdi biasanya sy akn tdur pagi/ptg sbab masatu bru terasa ngtuk sgt😅normal ke klu wktu tdur bgtu? #firstbaby #seriusnanya #firstmom

3 Các câu trả lời

biasanya kalau sis dah biasakan tidur pg/ptg mmg malam akan susah tdo. cuba sis tukarkan timing tidur sis.elakkan tido waktu siang, sis cuba sibukkan diri buat kerja² rumah dsb.kalo penat kena rehat juga cuma sekadar baring saja .tp kalo sis nk tido pn boleh sekejap saja 10min mcm tu utk tambahkan energy badan.semoga bermanfaat 😊

saya 27minggu ngantuk masa ptg.. nak tido kejap tapi baby duk gerak2 dalam perut macam tak bagi sy tido je 😂 so tak tido ptg la.. then malam plak tido awal sebab ngantuk.. baby pun xgerak tido sama2 haha..

Normal saya skrg dah masuk 25 week start tak boleh tido malam,kadang pagi dekat jam6 baru dpt lelap,siang pulak time dekat petang tu tetiba mata rasa ngantuk so tido jelah.Tu yg buat malam jadi berjaga