Ada cara tak mommies macam mn nak bersihkan gg bb

Baby dah 10 bln sebelum ni senang je nak cucikan mulut n gg baby tapi sejak gg ke 3 bb keluar agak susah nak bersihkan..bb tak mahu bekerjasama untuk buka mulut untuk bersihkan gg dia.. Macam mana nak buat ye.. #firstbaby #1stimemom #advicepls

1 Trả lời

try pujuk baby slow2.. usaha je walaupun baby meragam. yg penting tidak cederakan baby. bersabar banyak2 nak cuci agak susah. tu pekara biasa. kalau susah jugak cuba alihkan perhatian dia