baby bump

Baby bump akn nmpk bila dh berapa bln ya mmy2

29 Các câu trả lời

sy dh nak masuk 6 bln..br nmpk..tp kalo pakai baju kurung xnmpk sgt..kalau pakai blous & tshirt..nmpk la sikit babybump tu...org slalu tegur perut kecik la..bdn xnaik la..yg pntg doc ckp..brt baby naik bersesuaian dgn umo kndungan kita..Alhamdulillah.. 😊

Sy da 5bulan stgh pun xnmpk lgi🤣 bdn besa, xnmpk pun breast pun bsr tu pun pnyumbng gk kot🤣tgk la mne tau da 7bulan ni baru muncul ke canne tp td scn mmg ikut pertumbuhan 22w skrg

saya awal lagi pregnant. laki dok main perot je. saya cakap "tu lemak, bukan baby." saya dah memang buncit smulajadi😝 anak 1st. excited lah dia.

4y trước

😂😂Excited sangat ni

Sy 7bln br mula nampak tp kecik je.. Skrg 8bln pn kecik je.. Kalau pakai baju besar org pn tak perasan prgnnt..

Sy 8 bulan baru nampak. Nt jgn stress sis klu ada mulut2 ckp kecik nya perut mesti baby kecik. Setiap org xsama

anak first mmg kecik skit , 6 bulan baru nmpk baby bump... now sec baby, baru 5 bulan dh nmpk jelas ...

Sy msa first pregnant 9 weeks perut xnmpk. Skrng pregnant kali ke dua. 9 weeks dah besar.

ikut org ..kdg 3bulan dh blh nampak mcm sy 3bulan lebih dr nampak perut ke depan.

Depends badan seseorang. Kalau saya 3bulan camtu dh nampak bump tu.

depends pd prut ibu gk..ade tg 3-bln dh nmpk. ade yg lewt 6 bln