cucuk dua bulan

baby baru cucuk dua bulan pagi tadi..untuk elakkan demam .boleh ke bagi makan ubat demam??

9 Các câu trả lời

Monitot suhu. Keep on bf. Dlm susu dh ada immune utk baby. Make sure baby hydrate. Baby bwh 6bulan cannot makan ubat. Penghadaman x matang dll macam yg x sesuai utk baby

Kalau demam je bagi. Kalau tak, tak perlu. Baby sy hritu tak demam. Nurse bg je ubat tp kata nya kalau tak demam, simpan je ubat tu

jgn sis. Monitor saje suhu bayi. Selalu nya tak smua bayi demam lepas cucuk

Xperlu sis. Nurse bgth, skrng lps cucuk baby dh jarang demam. Pantau je suhu baby dlu

5y trước

Ye betul

Lau doc bg ubt tu bg lh kat bby lau ye demam lau xdmam xyh bg

Tak perlu bagi klu untuk elakkan. Lgpun baby baru 2 bulan

No jgn... Bg susu bdn je.. Tp xsemua baby dwmam lps cucuk

Tx bg pun ok sis.. tuam tempat dia kena cucuk tu..