Scan tvs tak ada heartbeat

Baby 7w scan tvs masih tak nampak heartbeat. Ada yang berpengalaman macam sy? Sbb dah start spot bleeding. Redha jika bukan rezeki sy.

5 Các câu trả lời

Sy 6w tkde heartbeat.. Skrg dh nk msuk 10w..masih tkde tanda keguguran.. Hmmm.. Minggu depan sy nk ke hospital la utk g cuci terus.. Risau sb dah lama sngt..

11mo trước

Sya prna mcm ni baby twins , tp xda rzeki saya gugur dlm kndungan 11 mnggu spot bleeding start 10 mnggu

Awak bleeding dh lama ke bru lagi

11mo trước

Start bleeding sabtu. Hari ni isnin pergi klinik and dr bg ubat kuat rahim. Hari ni (rabu) tak ada bleeding dah tapi masih monitor sbb sebelum ni masih keluar sikit2.

ad nmpk baby x dlm tu?

11mo trước

Ada nampak baby just heartbeat scan tak nampak. Sy tak ada sakit apa2 dari start bleeding sampai sekarang (dah 5 hari)

Kita sama .. 🤲🏻