Tiada heartbeat semasa 7w

Ada yang pernah lalui ke ? Scan tvs tetap juga tak nampak fetal heartbeat . 😭#pleasehelp #ingintahu

8 Các câu trả lời

selagi takde bleeding in syaa allah takde apa2..sy 8weeks heartbeat tak nampak .. dr bg tempoh repeat scan , belum smpai tempoh dah bleeding .. baby gugur ...kali ke 2 xde rezeki ... now tengah pantang hari ke 6.. in syaa allah puan tenang n fikir postive sbb bnda2 macam nie boleh mempengaruhi..

Sy pnah lalui mcm ne kandung nmpk bby pn ada time tu kndung msuk 8week tp stil tk ada heartbeat doktr sruh tnggu 2mnggu tk smpi msa tu bnyk drah kluar rupany bby dah tk ad😪 tp alhmdulillah lps 3bulan allah brikn lg sy kpcyaan utk mngdung skrng da msuk 7bulan

2y trước

Sy tk ad aml apa2 awk cma sy aml kan mkan acid folic ja start dri sy ggur smpi la kndung sy 6bulan

depends pada org, mcm sy 7w dh nmpk hearbeat & janin. so semua org berbeza beza pembawakkan. selagi tkde pape pendarahan its normal, just repeat scan.

hai awak sy pon scan 7w tk nampak heartbeat..doc ckp 2 minggu sruh dtg scan lg..

Sy 12 week baru nmpk heartbeat sis.. InsyaAllah ada.. Doa banyak2 ye..

selalunya 9w baru nampak sis , saya pun scan 7w tak nampak hehe

sye normal scan, 8 weeks bru ade heartbeat...

sy pun 8w baru boleh nmpk heart beat..