pacifier/cucut ??

baby 2months9days very fussy mau menghisap. few weeks dah. wlaupun suda kenyang. hisap jari trus menangis lagi. bagi hisap puting sndri trus marah susu kluar. pacifier okay ka? orthodontic pacifier? ada yg prnah experience guna ni? ada effects dengan gums baby ka?#firstbaby #pleasehelp #1stimemom #advicepls #bantusharing #firstmom

3 Các câu trả lời

Anak 1st dulu pas mnyusu, smua jari masuk kat mulut, jd deside bagi cucut jenama fify. Tp beli yg ada bulat kat hujung, senang lekat kat mulut.

2y trước

thanks sis 🥰

pacifier okay ja. guna ja yg ortho tu. nanti sampai masa boleh ajar stop atau dia sendiri yg akan auto stop.

2y trước

tq 🥰🥰

baby saya reject pacifier kecuali brand nuk