leaking air ketuban 32 minggu 5 hari

awal leaking sbb bby saya songsang & trpksa czer,, tpi hri ni dh 3 hri dkt wad xde tnda nk kluar drh tpi sakit mmng sakit,, apa prlu sya buat,, braya dkt wad thn ni

3 Các câu trả lời

kalau dh stay dlm wad bleh bagitau doc / nurse kalau sakit atau xselesa mana2 sbb mereka lebih tahu

alhmdulilah dh branak secara czer smlm,, cuma bby blm ckp bln & berat dia kecik sbb tulh kna than bby

6mo trước

bgus pergi jumpa doc trus,, jgn tunggu2

Dah ada di wad, kan? Ikut arahan doktor. Teruskan bertenang. Mudahan hadapi kelahiran selamat