Nak tanya

Assalam,nak tnya kandungan sya dh masuk 37minggu 3 Hri ... dh ada tnda lendiran darah ... dh jumpa doktor tpi doktor ckp suruh balik sbb blm ada rasa sakit perut.... tpi skrg ni rasa baby mengeras,mcm gastrik, dan rasa nak terberak tpi x juga.... dh dua Hri rasa mcm ni .. tpi tak tau tnda nak bersalin atau blm...blh bgi pendapat jap?

1 Trả lời

kalau contraction selang 5 minit...sila segera ke hospital atau turun darah atau keluar air ketumban..