Upt sy dble line sama terang,smggu lpas tu cek lg ,tp ttap sama.bkn biasa T akn lbh terang dr C kn

Atau kndugn sy xbkembang?? Ade yg bpngalamn mcm ni x

4 Các câu trả lời

ish xde la sis.. klu da terg tu positive la tu.. nant da 8 weeks peg scan je.. x yah check2 upt lg.. klu x trun darah, insyaaAllah xde pape.. kndungan sihat..

Saya masa tahu pregnant 5w terang gila T. Pastu dah 9w saja test pudar sikit dari sebelum tu. Sekarang dah 17w okay je babynya.

2y trước

yke sis.Alhmdulillah lega sy rsa.

Upt kalau sma terang atau t samar dah kira pregnant tu sis, kandungan berkembang @ tidak tak boleh tgk melalui upt.

2y trước

hehe ha ah kndugn sblm ni klau dh msuk 3 4 bln C jd samar n T pekat

Ishh.. jgn fikir mcm tu..nanti stress.. insyallah baby awk ok..