UPT test line C lagi terang dari T

Hai warga TAP semua. Saya ada keraguan sedikit. Haritu saya check UPT line T terang lagi dari C. Sekarang saya test lagi line C terang lagi dari T tapi saya pakai jenama lain n beli dekat shopee baru baru ni. Yang line T terang tu pakai jenama guardian dengan disclosure. Perbezaan tu ada kaitan x dengan perkembangan janin? Saya pernah keguguran juga hujung bulan 2 haritu #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hai sis, if pregnant lebih sebulan saya akan dapat result test line lebih terang drp control line. Tahniah, sila ke klinik utk pengesahan kehamilan.

hi sis. sama mcm saya sebelum ni line T terang. sekarang line C lagi terang dari T. Boleh saya tahu update terkini sis?

3y trước

Hi sis. Saya sekarang dah pregnant 29weeks. Alhamdulillah baby sihat. Yang penting jangan skip vitamin jaga makan