UPT double line tpi x terang

Hi semua, upt sy pada hari ke 16 selepas ovulation double line tapi bhgian C lebi terang dr T. Ada ka positif hamil?

UPT double line tpi x terang
6 Các câu trả lời

Boleh jadi pregnant ni, cuma mungkin masih awal jadi line tu samar samar. Boleh test lg after 48h sbb hcg lg tinggi, line makin terang 🤗

Terang sgt ni..sya punya lagi blur dari awk punya sis..boleh check pegi klinik utk confirmkn

Tq, sis..harap pregnancy kali ni berjaya🙏🙏. TTC 2 thn, prnh miscarriage last yr...

ni bukan kabur..ni da terang.sy hari tu lg kabur sis.inshaallah ada rezeki kita.#ttc4yr

ye

Ye