Dah tak de soalan lain ke

Asyik keluar soalan sama je or kdg2 yg lama.. Nak kumpul point pun susah..

8 Các câu trả lời

ptut la slalu nmpk jawab soalan org asal jwb je, mcm tk ikhlas bg jwpn. hahahaha sbb nk kumpul point rpanya.

4mo trước

lol. dah selalu soalan pun normal atau tak, betul lah jawapannya normal/tak normal, ada exp/tak etc. okay lah dia jawab, ringkas dan padat. nak more info, boleh belajar/refer doktor etc. tak pernah pulak nampak ada soalan minta huraian 😅