Dah tak de soalan lain ke

Asyik keluar soalan sama je or kdg2 yg lama.. Nak kumpul point pun susah..

8 Các câu trả lời

ptut la slalu nmpk jawab soalan org asal jwb je, mcm tk ikhlas bg jwpn. hahahaha sbb nk kumpul point rpanya.

4mo trước

lol. dah selalu soalan pun normal atau tak, betul lah jawapannya normal/tak normal, ada exp/tak etc. okay lah dia jawab, ringkas dan padat. nak more info, boleh belajar/refer doktor etc. tak pernah pulak nampak ada soalan minta huraian 😅

Laaa ada point ke? Guna apa point tu? Saya tak tahu. Suka ja jwb soalan org mana yg blh saya tolong.

4mo trước

saya suka kumpul point.. pastu mmg suka jawab soalan org.. even jawapan saya pendek.. tu pun ade yg toksik..

🤣🤣🤣 dah malas nak kumpul point sebab soalan semua sama je tak tahu nak jawab apa dah

4mo trước

sis @anon, ha'ah tengok rewards macam tak menarik pun. tak semangat kumpul point 😅 sis @aien, betulll. kadang saje lah gi main poll tu. sekali lah soalan berapa tahun lepas punya dah 🤣

kenapa nak toksik sgt nih.. pelik.. setakat anonymous boleh la komen merepek.. pakai nama la..

4mo trước

Abaikan sis. Biarlah tidak berilmu tapi beradab. Jangan berilmu tapi tidak beradab. 😢

aah sis..sy pun kdg mlas nak taip tanya2 soalan.sy baca2 q&a yg latest je

Haha sis cuba tekan dkt filter tu, soalan yg belum dijawab 😄

4mo trước

dah tekan masih keluar yg lama2

Ada guna puka point tu. Ingatkan tak ada

4mo trước

saya xpernah tebus apa2 pun.. just suka kumpul point

soalan 5y ago n naik balik