Nak Kepastian?

Asslm.nk kepastian ibu mngndg blh x mkn durian

10 Các câu trả lời

Sy pon makan. Tak boleh tahan sbb sy mmg hantu durian 😆 tp mkn sekadar buat lepas terliur je sis. Bberapa ulas je.

Waalaikumsalam. Boleh mkn. Tp berpada2. Mkn untuk lpas kan ngidam je. Stakat 3/4 ulas ok la. Jangan makan 3/4 biji.

Boleh.. Sy ibu mengandung gdm lagi.. Mkn je.. Tapi seulas 2 je la.. Jgn smpai sebiji 2😊

Wslm.. Bole mkn.. Tp sy pnh mkn bile mlm kepanasan mgkin trlebih mkn kot.. Nseb x pape

Waalaikumsalam.. Sya makan je sis.. Tapi dlm shari tu 3,4ulas je la..

5y trước

Sama mcm sy la..sehari dlm 3 or 4 ulas je..lps kn teringin😁🤭

boleh jgn trlalu bnyk..sy mkn seulas je.. tkt nk mkn bnyk2..

Boleh jgn makan banyak

saya makan je. cuma berpada2

Boleh tapi bersederhana

Boleh tapi tak boleh mkn bnyk...