Boleh tanya ya?kalau hamil boleh makan durian kah?

Tanya saja mau kepastian

4 Các câu trả lời

kalau awl2 rse nk makan better amek 2, 3 ulas je . sbb durian panas sis. kalau dh 3 bln ke atas blh la nk mkn bnyk skit tp dgn kuantiti yg ssedikitla. mcm sy hrni makan 4 ulas, esk makan lg . risau sbb bdn org lainn2 xsama . lebih baik kte brhati2 la .

ikut org juga sis sbb x semua bdan bole terima.... tapi sya pregnant hari2 mkn durian,, tapi sehari hanya 2@3 ulas ja..

saya makan sekadar lepas rasa.. tapi memang selama2 ni setiap kali musim makan seulas dua je.. 😅

sy mkn durian tp berpada². setakat 2,3 ulas je.