Bleh tak minum selalu?

Assalmualaikm nak tnya.. Kalau baru 17 weeks bleh ke selalu minum air yg sejuk mcm ais. Tekak selalu teringin nk minum air milo sejuk je. Pastu aiskrim.

17 Các câu trả lời

makan lah tp nanti kalau dah kena gdm baru nyenyenyenye mengeluh itu ini. dah kalau jenis taknak berpada kan. terpulang

Minum ais boleh je banyak mana pun. Minum milo dan aiskrim yg takboleh banyak2 sbb takut tinggi gula

walaikumsalam. minum je sis asalkan tk memudaratkan awk&baby juga awk tkde gdm. smge sihat2 sllu😊

Kalau air kosong sejuk ok je. Milo tu kurangkan la. GDM nanti. Dlm milo ada kaffein and gula

Kandungan baru lg kalau blh jage mkanan manis sb takut sangkut gdm..

Milo & aiskrim mmg tinggi gula. Kerap minum boleh risiko ibu gdm

boleh