minum air sejuk

kalau anak dah umur 3 bulan selalu kembung lagi ke? teringin betul nak minum air sejuk. Tp takut anak kembung.

2 Các câu trả lời

Blh je minum. Minum air sejuk xde kaitan pun dgn perut bby kembung, sbb suhu tu dah ikut bdn bila kita telan 😁 tp itu depends kt kethnan bdn msing2 la, tkut ibu dia yg jd lain 😅

Huhu xpasti sis..tapi saya selagi ank mnyusu badan selagi tu saya jaga apa sy mkn dan mmg xminum air sejuk..ank da 8bln lbh msuh full bfeed..