Buku Pink

Assallammualaikum and Hyeloo Pretty Mommies. Mind sharing some thoughts, normally you guys Buka Buku Pink tu dalam minggu berapa pregnancy? I'm 9 weeks pregnant, should I go now or wait till 10 weeks?

72 Các câu trả lời

first baby mase 5 week . nurse layan sbb doc yg suruh😂 konon2 tahu pregnnt mase kt kk . pdhl kt rumah dah tahu . pastu buat2 terkejut pregnnt😂 sbbkn knn2 tahu pregnnt dkt kk . blh buat awal . no 2 tak sempat bukak dah gugur . ni no 3 tggu 12 week . nk tgk baby gerak2 mase scan . pueh hati . tp ubat kene mkn laa .