Buku Pink

Assallammualaikum and Hyeloo Pretty Mommies. Mind sharing some thoughts, normally you guys Buka Buku Pink tu dalam minggu berapa pregnancy? I'm 9 weeks pregnant, should I go now or wait till 10 weeks?

72 Các câu trả lời

waalaikumsalam sis,sya haritu cun 12week bru nurse bukak buku pink.asal dtg 8week g poliklinik.tp nurse xnak bukak dulu.depend dgn tempat jugak kot.masa sya pregnent 1st n 2nd 5weeks dah bukak dah sbb smgt.klinik yg berlainan.

5y trước

boleh pergi seminggu 2 lagi la sis utk register kadang2 lain klinik ada set hari2 tertentu untuk register buku pink.diorang tak open register setiap hari..tahniah sis semoga kandungan sentiasa sihat.