Mata putih ada bintik merah.

Assalamulaikum mumy² smua..ade tak mumy sini tahu knape eh mata baby tiba² ade merah kat mta putih tu..bru perasan ptg tdi.. sblm ni tkde ..risau jugak nmpk mcm tu..kalau tk hilang memang gi klinik terus ni .. haihh..#firstbaby #8Mbaby #firstmom #ingintahu

Mata putih ada bintik merah.
2 Các câu trả lời

Subconjunctival haemorrhage ni. Normally harmless, xsakit, xganggu vision pun. And akan hilang sndiri dlm 1-2 minggu. Tp jika risau dan utk kepastian ibu boleh je bawa ke klinik utk doc cek

normal. nt hilang