Normal or tak

Assalamulaikum ., hai mummy . Nak tanya normal ke baby usia sebulan lebih siang lagi senang tido . Malam mereka berjaga . Kadang kala sampai sakit pinggang sebab terlalu lama duduk tepuk2 bby dalam pelukkan . Anak2 yg lain tak pun peragai cmni . Kdg kala bila tak cukup berehat asyik berjaga macam dalam pantang buat sy cepat berangin lepas geram pada anak sulung .

13 Các câu trả lời

Normal je sbb bby blm knl siang dan mlm ....n corak tdo bby akn berubah2 dr semasa ke semasa