boleh ke baby umur 4bulan minum susu everday?

Assalamulaikum Dan Salam ramadhan? Maaf yaa saya nak tumpang tanyaa. kalau baby umur 4 bulan minum susu everday boleh ke? seblum ni diaa minum dutch baby 0-12. Tapi disebabkan Musim pkp ni. Supermarket atau kedai kedai semua tutup pukul 7. Jadi saya terpaksa beli susu everday tu utk cover diaa. sementara nak tunggu esok

1 Trả lời

hurm...dkt susu tu ada tulis tuk bby x?? jika xde..better sis bg susu bdn jika sis ada susu bdn..tu lg better